Mirësevini në sfi bazuar në punë në Merit. Shkollimi bazohet në përvojat e tua dhe planet për të ardhmen që rruga për të zotëruar gjuhën suedeze të jetë sa më e shkurtër. Ti do të mësosh gjuhëm që të nevojitet në punë, shkollë apo në jetën e përditshme- familje, shtëpi, ekonomi private etj.

 

Pse duhet të zgjedhësh Merit?

 • Aftësitë tuaja dhe planet në fokus
 • Kohë të përshtatshme – ti e përshtat vet orarin me kohë qe të përshtaten – paradite, pasdite, mbrëmje, distancë dhe fleksible.
 • Trajnues-gjuhe që flasin gjuhë të ndryshme – për shembull arabisht, dari, anglisht, kurde, gjuhën perse,pashto, serbe, boshnjake, kroate, spanjolle dhe urdu.
 • Trajnues-pune me rrjet kontaktesh në firma qe ju mbështesin në rrugën e punësimit.
 • Një shkollë më e vogël me lokale inspiruese dhe mësues të pëlqyer.
 • Metoda moderne dhe të ndryshme me platforma digjitale , activeboard, apps, kompjutera, tabletë etj.
 • Ushtrime shqiptimi extra
 • Mundësi të ndërtoni një rrjet kontaktesh përmes ekskurzioneve, vizitave, mysafirëve të ftuar etj.
 • Portofol meritash me cv
 • Ushtrime elemtare med kompjuter
 • Mundësi shfrytëzimi të kompjuterëve dhe rrjetit ëi-fi edhe pas orarit te mësimit.

 

Kurset-sfi:

 • Studieväg 1: kurs A, B, C dhe D
 • Studieväg 2: kurs B, C dhe D
 • Studieväg 3: kurs C dhe D

Start: Çdo javë

 

Programe të posaqme për studiues të sfi:

Distans-sfi – Për ty që dëshiron të kombinosh studimet në sfi me punë apo studime të tjera. Mundësi ta takosh mësuesin një herë në javë.

Intensiv-sfi – Për ty që dëshiron të studiosh më shpejt kemi sfi intensiv. Ti studion 25 orë në javë në një tempo të lartë.

Sfi në kombinim – Për ty qe ka një insatsa paralel:

Sfi profesionale Industri

 

Regjistrohu në sfi në Merit

Landskrona:

Lajmërohu në Sfi-mottagningen në Landskrona dhe trego që dëshiron të studiosh në Merit!

 

logo Landskrona stad

 

Adresa: Rådmansgatan 7

 

Mund të na kontaktosh edhe direkt:

Eriksgatan 66, Landskrona

 

knapp Facebook Na pëlqe në facebookë