Merit ju ndihmon të kërkoni punë apo trajnim. Trajnuesit në Merit kanë një rrjet te gjërë kontaktesh me punëdhënës në restorante, hotele, shëndetësi, arsim, ndërtimtari, transport, pastrim, IT, logjistikë, etj, etj.

Nëse rruga për punësim është përmes edukimit,ju mund të merrni mbështetjen e një këshilltari te edukimit apo këshilltari te punës.

Ju keni të drejtë ndihme dhe trajnimi tre muaj. Së bashku me trajnuesin tuaj në Merit ju planifikoni përmbajtjen që ju duhet për të gjetur punën apo shkollën e duhur. Kjo përfshin për shembull, ndihmë në shkrimin e cv, plotësimin e kërkesave për punësim, frymëzim dhe mbështetje efektive në kërkim pune dhe mbi të gjitha mundësinë për t’ju prezantuar para punëdhënësit.

 

Pse të zgjidhni mbështetje dhe trajnimin e Merit?

  • Mundësi reale për të gjetur punën apo shkollimin e duhur
  • Një trajnues personal i cili është me ty gjatë tërë procesit
  • Trajnues të lëmisë së duhur med rrjet kontaktesh që përputhen me aftësitë dhe interesat tuaja
  • Një qëndrim i drejtë dhe i sinqertë
  • Një mjedis në të cilin do të ndiheni të kënaqur
  • Shumë trajnues me aftësi të shumta gjuhësore

 

Si të filloni?

Kontaktoni Arbetsförmedlingen (Shërbimin e Punësimit) dhe tregoni atyre që ju dëshironi të filloni programin e trajnimit në Merit!

KA-nummer: 10040445

Pasi të pranojmë kërkesën tuaj, ju lutemi kontaktoni trajnuesin tuaj personalisht, për të caktuar takimin e parë.

Gjithashtu mund të na kontaktoni direkt.

 

knapp Facebook Na pëlqeni në Facebook!