Ju duhet ndihmë profesionale në Suedi? Dikush me të cilin mund të diskutoni si profesioni juaj duket dhe funksionon në Suedi, kultura e punës , kushtet e aftësive, mundësitë për tu punësuar etj, etj?
Përmes programit Mentor keni qasje në një rrjet te gjerë kontaktesh në tregun e punës. Ju dhe Mentori takoheni një herë në muaj gjatë 5 muajve.

Shfrytëzo rastin dhe lajmërohu sot!

 

Praktikë profesionale

Tani keni rastin të tregoni aftesitë tuaja në një vend pune dhe ta lejoni punëdhënsin tju njoh për një kohë më të gjatë, deri në gjashtë muaj.
Do të mundeni të provoni detyra të ndryshme dhe do të keni monitorim me një trajnues në vendin e punës.
Shumë punëdhënës janë të interesuar të punësojnë pasi të takojnë dhe të njohin personin prapa cv.

Shfrytëzo rastin dhe lajmërohu sot !

 

Provo në vendin e punës

Dëshiron të testosh një vend pune për ta provuar nëse të përshtatet ? Në Merit mund të merrni ndihmë ta gjeni një vend pune qe ju intereson. Për një kohë të shkurtër, der ni në dy javë,keni mundësi të merrni pjesë dhe të provoni punën dhe të njihni vendin e punës. Është më lehtë të planifikoni të ardhme pasi ta provoni.

Shfrytëzo rastin dhe lajmërohu sot !