Behöver du ett professionellt bollplank i Sverige? Någon du kan diskutera med om hur ditt yrke ser ut och fungerar i Sverige, arbetsplatskultur, kompetenskrav, vilka möjligheter du har att få jobb i branschen etc, etc? Genom mentorn kan du få tillgång till ett stort kontaktnät på arbetsmarknaden. Du och mentorn träffas en gång i månaden under 5 månader.

Ta chansen och anmäl dig idag!

 

Yrkespraktik i Helsingborg

Nu har du en riktig chans att visa upp din kompetens på en arbetsplats och låta arbetsgivaren lära känna dig under en längre period, upp till sex månader. Du får testa olika arbetsuppgifter och du har uppföljningar varje vecka med en coach från Merit och handledaren på arbetsplatsen. Många arbetsgivare blir intresserade av att anställa när de fått se och lära känna personen bakom ett cv.

Ta chansen och anmäl dig idag!

 

Prova på-plats i Helsingborg

Vill du testa ett yrke för att se om det passar dig och du vill satsa på det? På Merit kan du få hjälp med att hitta en arbetsplats som du är intresserad av. Under en kort tid, upp till två veckor, får du möjlighet att vara med och prova på yrket och lära känna arbetsplatsen. Det är lättare att planera sin framtid om man har prövat på.

Ta chansen och anmäl dig idag!

 

knapp Facebook  Besök gärna vår Facebooksida.